Prostatacancer har stått i fokus på olika sätt under november månad. Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets återkommande kampanj för att uppmärksamma sjukdomen och belysa manlig hälsa. Det har gått en månad sedan fem av SN:s medarbetare skalade av allt vad skäggväxt heter. Därefter har ett strikt mustaschodlande pågått, nu är det dags att summera. 

Gnestareporter Henrik Norling kastade tyvärr in handduken redan två veckor in, men här är några ord från de övriga fyra deltagarna.

– Skilsmässan har legat runt hörnet, frun har inte varit nöjd... Jag har haft fullt upp med att hålla övrigt skägg borta, så nog har det växt, men hyn i övrigt har varit lite irriterad, säger Marcus Langbrandt, som beskriver sin mustasch såhär:

Artikelbild

| Bidrag nummer 1: Tommy Johansson. Satsar på en klassisk mustasch men hade hoppats på "mer fräs i odlingen".

– "En ung Hulk Hogan" – stark på många sätt.

Peter Alexis:

– Det har framförallt känts bra att ha en anledning att uppmärksamma prostatacancer som är den vanligaste cancerformen i Sverige.

Tommy Johansson:

Artikelbild

| Bidrag nummer 2: Marcus Langbrandt. Inspireras av en ung Hulk Hogan.

– Jag trodde nog att det skulle vara lite mer fräs i odlingen, nöjd är jag inte. Det är en klassisk mustasch, fri från utsvävningar. En del skulle kalla den tråkig, jag kallar den stilren.

Det är nu upp till er läsare att avgöra vem som har den stiligaste mustaschen. Mejla namnet på din vinnare, samt dina kontaktuppgifter till redaktionen@sn.se och skriv Tävling i ämnesraden. Två biobiljetter lottas ut till en av er som röstar och tävlingen pågår fram till måndag 9 december.