Lokala förmågor prisades på Minogalan

Under årets Minogala samlades näringslivet för att hylla företagare. Pris delades ut för bland annat årets nysatsning och årets gaspedal.

Ica Maxi Nyköping vann årets guldnyckel.

Ica Maxi Nyköping vann årets guldnyckel.

Foto: Viktor Sundelius

Nyköpings kommun2019-10-28 18:30

Årets Minogala arrangeras av Marknadsföreningen i Nyköping och Oxelösund. Sarah Böhlmark som är vice ordförande för Mino berättar att styrelsen valde att satsa på en lokal gala. 

– Vi har bara använt oss av lokala hjälpmedel. 2 enjoy stod för scenunderhållningen och sedan hade vi Kristian Bartos från Bartos media som konferencier. Vi ville visa att vi inte alltid måste ta in personer utifrån utan att vi har förmågorna här i stan, säger Sarah Böhlmark. 

Hela styrelsen var nöjd med årets gala och tycker att det är viktigt att hylla företagare i näringslivet. 

– Det var en fantastisk härlig gala och en trevlig kväll med underhållning och glada vinnare.Vi tycker att det är väldigt viktigt att vi har den här typen av arrangemang en gång per år och hyllar varandra inom näringslivet. 

På festen var det 90-tals tema och Therese Grankvist som varit med i musikgruppen Drömhus uppträdde tillsammans med Fristaden. Totalt var det fem priser som delades ut till företagare. 

Årets guldnyckel fick ICA Maxi i Nyköping. Förutom ICA Maxi var Trifilon och Hellmanska gården också nominerade till guldnyckeln. Årets gaspedal tilldelades till Caxton Njuki och årets nykomling blev Blomstrande Brandell. Ett nytt pris för årets gala var Årets nysatsning. Det fick Bilcenter för sin satsning på en helt ny anläggning. 

Mäklaren Mohammed Mouaid fick stipendium från Ann-Margreth Karlssons stiftelse med motiveringen att han är en förebild för många. 

2 enjoy körde 90-tals låtar under årets gala.
2 enjoy körde 90-tals låtar under årets gala.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!