Polisen fick det första samtalet några minuter efter klockan nio på måndagsmorgonen. Inringaren hade hört någon ropa på hjälp. Strax därefter ringde flera personer om att flera män slogs på platsen.

Polis var på platsen klockan 09.08. En av gärningsmännen fördes omedelbart till sjukhus i ambulans med oklara skador. Han misstänks för grov misshandel. Strax därefter greps ytterligare två personer, misstänkta för grov misshandel. En av dem blev också så illa skadad att han behövde sjukhusvård. Totalt är nu alltså tre personer misstänkta för grov misshandel.  

De gripna är i 30-35-årsåldern. Dessutom har en man i 20-årsåldern tagits in för förhör om händelsen. 

Det finns inga uppgifter om fler blivit skadade i bråket på Pappersgången. 

Det ska troligtvis ha använts någon slags tillhygge under slagsmålet. 

Ett relativt stort område runt Pappersgången spärrades av efter händelsen. Flera av bostadshusen inramades av avspärrningsbanden.

Polisen genomförde en kriminateknisk underökning och sökte bland annat av grusvägen mot ån med hjälp av flera specialutbildade polishundar. 

Avspärrningarna hävdes vid lunchtid på måndagen. 

Polisen planerade då att förhöra de misstänkta männen och uttryckte samtidigt intresse att få in observationer från eventuella vittnen. 

Skadeläget för de misstänkta var på måndagseftermiddagen oklart. Det var inte heller klart om de tre gripna skulle släppas eller begäras anhållna.