Insändare Tack Annelie Danling Brash för insändaren "Hatet måste få ett slut"  Det är inte bara i sociala medier som det drivs en hatpropaganda mot S och den nya regeringen. Även den s.k. fria borgerliga pressen gör sitt bästa för att svartmåla regeringen och dess ministrar på löpsedlar och i rubriker.

Även SVT journalister uppträder som de är utsedda åklagare och visar upp en ohövlig ton mot politiker. Den s.k.fria borgerliga pressen har tagit starka intryck från sociala medier och använder samma metoder, hot, hat och kränkande påhopp. Vem har någonsin hört att den s.k. fria pressen tar något ansvar för vad de publicerar, bara det går att sälja lösnummer av tidningarna. 

Tycker att det är skamligt att M och KD och deras partiledare faller in i samma hatpropaganda som i sociala medier. Vi bor i Sverige, i ett av världens bästa länder och det är den socialdemokratiska politiken som byggt upp den allmänna välfärden, ofta i kamp mot högern, gällande bättre arbetsvillkor, kvinnlig rösträtt m.m. Svenskarna borde känna tacksamhet mot det socialdemokratiska styret i Sverige istället för att lockas av SD:s hatpropaganda att allt är invandrarnas fel.